Over ons

Over

Pro Telecom

Pro telecom in Zutphen- is al ruim 12 jaar gespecialiseerd in de reparatie van mobiele telefoons, smartphones en Tablets. Door de jaren heen heeft ons team veel ervaring opgebouwd en kunnen we uw telefoon in de meeste gevallen weer in de originele staat terug brengen.

iPhone reparatie, Samsung reparatie, Sony reparatie, HTC reparatie, LG reparatie of Huawei reparatie alles is mogelijk. Dus heeft u een kapot scherm, gebroken glas, batterij die snel leeg gaat, geen wifi, geen service, geen geluid, of is er wat anders stuk, dan bent u bij ons op het juiste adres. Als u niet weet wat het probleem is met uw telefoon dan onderzoeken wij uw telefoon gratis voor u. U kunt bij Pro telecom langskomen met of zonder afspraak voor een reparatie. De meeste onderdelen hebben wij op voorraad waardoor we uw telefoon snel kunnen maken. In de meeste gevallen kunt u zelfs wachten op de reparatie. Kom langs in onze vestiging in Zutphen en laat uw telefoon repareren.

Pro telecom

Reparatie

Onze techneuten zijn al 12+ jaren actief in de telecom branche

Diagnose

Nieuw leven in uw toestel? Wij kunnen uw toestel weer als nieuw maken

Refurbishen

Nieuw leven in uw toestel? Wij kunnen uw toestel weer als nieuw maken

Draadloze beveiliging

Ook voor uw huis hebben wij gadgets. Onze monteurs installeert en loopt met u alles na

Garantie?

Bij ons krijgt u tot wel 12 maanden garantie krijgen op uw reparatie

Bescherming

Problemen met uw toestel? Wij zoeken het voor u uit

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Blijf op de hoogte

Meld je vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief, hierdoor bent u altijd op de hoogte van onze aanbiedingen en nieuwkomers.

Shopping cart

close