Clearplex is er voor alle merken en modellen telefoons (iPhone, Samsung, Huawei, Wiko, Xiaomi, Google Pixel, Oneplus, CAT etc.) , tablets (Samsung, Huawei, iPad, Surface) en smartwatches (Apple watch, Garmin, TomTom, Samsung, Fietscomputers en meer.

De Clearplex schermbescherming wordt op maat uitgesneden door een van onze specialisten van Pro-telecom met de speciaal ontwikkelde snijmachine. Dit slimme apparaat is verbonden met een iPad of telefoon, in de database app vind je meer dan 4400 verschillende modellen apparaten. De meeste modellen waarbij wij Clearplex plakken zijn toch wel Apple en Samsung telefoons, maar je kunt ook terecht voor een smartphone, een Smartwatch of een tablet. Binnen 5 minuten zetten wij al een Clearplex screen protector op uw apparaat. 

Bestendig tegen hitte en kou 

Het scherm van je telefoon reageert sterk op warmte of juist op kou.  Je touchscreen werkt door middel van warmte en elektrische weerstand. Een glasplaatje maakt de afstand naar het touchscreen beeldscherm langer waardoor hij minder goed reageert, Clearplex screen protector tast de functionaliteit van het touchscreen niet aan doordat hij dunner is. 

Geen kapotte randen meer

Bij een glazen screen protector zie je vaak dat de randjes beginnen te rafelen, dit komt omdat een glazen screen protector is opgebouwd uit verschillende lagen. Clearplex rafelt niet omdat de opgebouwde lagen veel dunner zijn en dichter op elkaar zitten. 

Sterker dan glas

Gehard glas voelt heel prettig, maar het is ontworpen om te breken tijdens een botsing, zodat uw telefoon- of tablet scherm dat niet doet. Clearplex schermbescherming voelt glad aan als glas, maar is eigenlijk een op polyurethaan gebaseerd beschermend schild dat bij impact helemaal niet breekt.

Krasjes zie je wel maar je voelt ze niet 

Clearplex heeft een techniek waarbij de zelf herstellende folie met Nanotechniek een gel laag wordt vastgezet. Doordat het materiaal van het scherm zacht is en nanotechnologie heeft verdwijnen krasjes in het beeldscherm vanzelf. Bij een normaal glasplaatje blijft de kras altijd zichtbaar en voelbaar wanneer deze is gemaakt. 

De beste screenprotector bestellen? 

Bescherm je telefoon, tablet of smartwatch nu met een op maat gemaakte Clearplex screenprotector van Pro telecom

Specialist in clearplex screenprotectors

De onderstaande prijzen zijn inclusief btw. en montage.

  1. Clearplex t/m 6 inch: € 29,99; de meeste smartphones hebben dit formaat (iPhone, Samsung, Oneplus, LG, Huawei, CAT, Sony, HTC, Microsoft, Nokia, Motorola, Wiko, Blackberry etc).
  2. Clearplex 7-8 inch: € 39,99; geschikt voor iPad mini en Samsung Tablets
  3. Clearplex 9-11 inch: € 39,99; geschikt voor iPads en Samsung tablets t/m 11 inch
  4. Clearplex screenprotector op maat: prijs op aanvraag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 
 
 

Winkelwagen

sluiten